Tuininrichting

Na het ontwerpen en het aanleggen van uw tuin, is het tijd om uw tuin te gaan inrichten. Gras en Groen vervult hierin een mooie rol, waardoor we u van A tot Z kunnen ontzorgen.

We beschikken hierin over samenwerkingen met een groot aantal gerenommeerde partners en leveranciers, zodat we naadloos aansluiten op elke wens en elke tuinstijl. We verzorgen bovendien de levering en de plaatsing, zodat u zelf helemaal nergens meer naar om hoeft te kijken.

Tuininrichting Gras en Groen

  • Op basis van een uitgebreid tuininrichting-plan
  • Alle werkzaamheden in eigen beheer
  • Enorm aanbod aan elementen en blikvangers
  • Samenwerkingen met groot aantal partners en leveranciers
  • 100% tevredenheidsgarantie

Assortiment

Gras en Groen is in staat de volgende blikvangers van een mooi plekje te voorzien in uw tuin:

Tuininrichting1 • Gras en Groen Hoveniers
Tuininrichting2 • Gras en Groen Hoveniers

Cortenstaal

Een onderhoudsarme staalsoort die uitermate geschikt is voor buiten. Het dient bijvoorbeeld als borderrand, als bloembak, als materiaal voor verlichting of simpelweg als kunst. Met cortenstaal kunt u vele kanten op.

Lees meer

Bloembakken

Bloembakken, een waardevolle toevoeging voor elke tuin. Of u nou over een landelijke tuin, een moderne tuin, een daktuin of een gezinstuin beschikt; bloembakken maken uw tuin pas écht af. Zeker wanneer u in uw tuin niet gebonden wil zijn aan vaste plaatsen voor uw beplanting, zijn verplaatsbare bloembakken ideaal.

Lees meer

Tuininrichting3 • Gras en Groen Hoveniers
Tuininrichting4 • Gras en Groen Hoveniers

Tuinkachels en houtopslag

Op zoek naar meer sfeer, en uw tuin zodoende nog gezelliger te maken? Denk dan eens aan een tuinkachel. Tuinkachels zorgen voor een geweldige combinatie van warmte en sfeer, en zijn bovendien nog een aantrekkelijk om naar te kijken. Hierdoor beschikt u op over een fantastisch instrument om ‘s avonds wat langer in uw tuin te blijven zitten.

Lees meer

Tuinverlichting

Voor elk type tuin is tuinverlichting een zeer waardevolle toevoeging. Het zorgt ervoor dat u in de avonduren nog lekker buiten kunt genieten, en tevens zorgt het voor veiligheid: u ziet immers waar u loopt.

Lees meer

Tuininrichting5 • Gras en Groen Hoveniers
Tuininrichting6 • Gras en Groen Hoveniers

Waterornamenten

Waterornamenten vormen één van de belangrijkste blikvangers in uw tuin. Ze zijn estethisch zeer fraai, en zorgen er bovendien voor dat ze een rustgevend effect hebben door het zachte geluid dat ze produceren. Qua mogelijkheden zijn we u in staat een ruim aanbod aan te bieden.

Lees meer

Uw tuin laten inrichten door de hoveniers van Gras en Groen?
Maak een vrijblijvende afspraak, zodat we samen uw wensen door kunnen nemen!
Maak een afspraak