In-Lite maakt buiten bijzonder

Buiten is de aangewezen plek om energie op te doen en te genieten van het leven. Met buitenverlichting kunt u 24/7 en in ieder seizoen genieten van uw tuin of terras. In-Lite helpt u graag om uw buitenruimte bijzonder te maken.

Wat heeft In-Lite u te bieden?

Het systeem van In-Lite is gebaseerd op laagspanning. Hierdoor is het een zeer eenvoudig aan te sluiten systeem. En bovendien veilig voor zowel mens als dier. Het biedt daarnaast een zeer duurzame lichtoplossing. Alle armaturen zijn voorzien van de meest recente LED technologie waardoor ze zeer weinig energie verbruiken, veel licht geven en jarenlang meegaan. U ontvangt daarom maar liefst 5 jaar garantie op alle onderdelen van uw In-Lite tuinverlichting.

In-Lite systeem • Gras en Groen Hoveniers
Assortiment In-Lite • Gras en Groen Hoveniers

Assortiment In-Lite

Het systeem is zoals gezegd eenvoudig en desgewenst ook door uzelf aan te sluiten of in de toekomst uit te breiden. Om te beginnen start u met een transformator deze wordt middels een 12 volt kabel aangesloten op de diverse lampen en tuinspots. Uit wat voor typen armaturen kunt u kiezen?

  • Grondspots
  • Buitenspots
  • Staande lampen
  • Wandlampen
  • Opbouwlampen

Meerwaarde van tuinverlichting

Met tuinverlichting maakt u uw tuin af. Tuinverlichting is functioneel maar voegt qua vormgeving ook iets toe aan de sfeer van de tuin. Als het ‘s avonds donker is en het is nog warm genoeg om buiten te zitten dan kunt u met een goed aangelegde tuinverlichting nog langer van uw tuin genieten. Daarnaast zorgt het voor de gewenste dieptewerking in de tuin door enkele eyecatchers uit te lichten.

Heeft u de wens om tuinverlichting te laten verwerken in uw tuin? Dan is het raadzaam om dit direct bij de aanleg van uw tuin te laten doen. Dan kan de bediening op een handige plaats worden bevestigd en kabels netjes weggewerkt worden zonder dat bijvoorbeeld uw sierbestrating opnieuw gelegd hoeft te worden. Maak uw wensen kenbaar en Gras en Groen Hoveniers zal de mogelijkheden aan u laten zien!

tuinverlichting • Gras en Groen Hoveniers