Swanenberg sierbestrating

Sierbestrating vormt de infrastructuur van uw tuin. Onmisbaar dus om uzelf door de tuin te bewegen, maar ook voor het tuinontwerp is hoogwaardige sierbestrating essentieel. Tuinarchitecten maken dankbaar gebruik van het lijnenspel dat ontstaat.

Daarnaast brengt een weldoordachte keuze voor materiaal en kleur de juiste sfeer in uw toekomstige tuin. Het mag dus duidelijk zijn dat sierbestrating een belangrijk onderdeel van uw toekomstige tuin is.

zwanenberg sierbestrating • Gras en Groen Hoveniers
samenwerking zwanenberg • Gras en Groen Hoveniers

Jarenlange samenwerking

Gras en Groen Hoveniers heeft inmiddels een jarenlange samenwerking met Swanenberg in Rosmalen. Zij noemen zichzelf dé specialist in sierbestrating en dat is gezien de ervaring van Gras en Groen meer dan terecht!

In de showtuin van Gras en Groen kunt u in de aangelegde tuinen en op de legborden alvast een kleine greep uit het assortiment bewonderen. Voor een zeer compleet beeld bij alle mogelijkheden verwijzen wij u toch graag door naar Swanenberg.

Grootste assortiment van de regio

Swanenberg heeft net als Gras en Groen een showtuin en zeer ruime showroom. Weer of geen weer u kunt er dus altijd terecht. Deskundige verkoopmedewerkers staan bovendien voor u klaar om u desgewenst van advies te voorzien.In de showtuinen en showroom kunt u de volgende bestratingsmaterialen bekijken:

  • Natuursteen
  • Keramiek
  • Straatbakstenen
  • Beton
  • Half verhardingen
assortiment bestrating • Gras en Groen Hoveniers

Bekijk de showroom ook online!

Als u bestratingsmaterialen uit gaat zoeken weten we dat het moeilijk is om dit vanuit een boek of internet te doen. Bij Swanenberg vindt u daarom zo'n 5.000 m2 aan ideeën en voorbeelden in onze showroom en showtuinen. Hier krijgt u een indruk van kleuren, legverbanden en combinaties van verschillende soorten bestratingsmaterialen.

Zowel in onze binnen- als buiten showtuin is er een ruim assortiment aan producten te bewonderen en kunt u voldoende inspiratie opdoen voor uw eigen ontwerp. Uniek zijn de modeltuintjes gemaakt door hoveniers, die hiermee een leuke voorzet geven.

Swanenberg Sierbestrating

Rosmalensedijk 10
5236 BD ‘s-Hertogenbosch
073-5213715
www.swanenberg.nu 

Keuze gemaakt? Gras en Groen regelt de rest!

Om het traject snel en soepel te laten verlopen vragen wij u vaak om zelfstandig langs te gaan bij Swanenberg. Met behulp van de verkoopmedewerker van Swanenberg wordt uw keuze vastgelegd. Geselecteerde soorten sierbestrating nemen wij over in het ontwerp en in de offerte. Gras en Groen zorgt er ook voor dat de gewenste materialen op tijd bij u thuis worden geleverd voor de aanleg van uw geliefde tuin.

Heeft u last van keuzestress?

Het ongekend grote aanbod van sierbestratingsmaterialen kan ook zorgen voor keuzestress. Heeft u hier last van of bent u benieuwd naar ons advies? Wij kunnen u natuurlijk de keuze ook voor u maken of alvast in de juiste richting sturen. Dat scheelt voor u mogelijk kopzorgen en is voor Gras en Groen natuurlijk geen enkel punt!