Tuinkachel en houtopslag

Op zoek naar meer sfeer, en uw tuin zodoende nog gezelliger te maken? Denk dan eens aan een tuinkachel. Tuinkachels zorgen voor een geweldige combinatie van warmte en sfeer, en zijn bovendien aantrekkelijk om naar te kijken. Hierdoor beschikt u op over een fantastisch instrument om ‘s avonds wat langer in uw tuin te blijven zitten. Bent u op zoek naar een tuinkachel inclusief eventuele houtopslag? Gras en Groen adviseert u graag, zodat u uiteindelijk een weloverwogen keuze kunt maken uit ons ruime aanbod.

Voordelen tuinkachel

  • Een lust voor het oog
  • Extra warmte op de lange avonden
  • Ook in het najaar nog buiten zitten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veilig in een omgeving met kinderen

Ruim assortiment tuinkachels

Gras en Groen begeleidt u op het gebied van advies, aanschaf en plaatsing van uw tuinkachel. Wanneer het aankomt op tuinkachels, kunnen wij u een zeer ruim assortiment aanbieden. Deze verschillen van vorm, materiaal, coating en afmeting.

Tevens beschikken we over tuinkachels waar zelfs een extra barbecue-rooster aan toegevoegd kan worden. Kortom; de mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u interesse? De tuinarchitecten van Gras en Groen denken graag met u mee, en zorgen er op die manier dat uw tuinkachel één geheel vormt met de rest van uw tuin. Een echte blikvanger, met respect voor de omgeving!

Wilt u de tuinkachel zelf installeren? In onze webwinkel besteld u ze eenvoudig online. De verzending is altijd gratis en ze worden netjes bij u thuis afgeleverd. Bekijk hier de tuinhaarden in de webshop: Cortenstalen tuinhaarden.

assortiment tuinkachels • Gras en Groen Hoveniers
houtopslag • Gras en Groen Hoveniers

Houtopslag

Een veelgebruikte en stijlvolle toevoeging op uw tuinkachel, is een houtopslag. Ook deze sfeervolle houtopslagen zijn te verkrijgen in diverse soorten, maten en kleuren. Op deze manier slaat u uw hout veilig op, terwijl het ook esthetisch zeer fraai is.

Bovendien is een houtopslag ook functioneel een belangrijke toevoeging. Door het hout droog te houden, en op een vochtarme plek te bewaren voorkomt u schimmelvorming. Maar dit betekent niet dat u uw hout binnen op moet slaan. In de meeste gevallen is het beter om haardhout in de buitenlucht op te slaan. Hout droogt het beste als het in contact komt met de buitenlucht. Wind en zon zijn namelijk de beste droogmechanismen. De oplossing: Houtopslag in uw tuin.

In de praktijk

Alle projecten

Laat uzelf verrassen

Gras en Groen Hoveniers is in staat u te verrassen. Uw eigen kijk op de tuin wordt wellicht vertroebeld door de contouren van uw huidige tuin. Als u ons de vrije hand geeft, kan dit wellicht heel positief en verfrissend werken. Inspiraties uit voorgaande tuinen, vakbladen en beurzen hebben al vaker tot unieke projecten geleid. Schakel daarom ook op het gebied van tuinkachels en houtopslag Gras en Groen in. We denken buiten de kaders, en stoppen pas als u tevreden bent!

ontwerpidee • Gras en Groen Hoveniers