Tuinonderhoud

De schoonheid van een goed ontworpen tuin komt pas tot uitdrukking als daarin voldoende tuinonderhoud plaatsvindt. Zichtlijnen, blokvormen en op kleur ontworpen borders dienen behouden te blijven in de tuin. Dat kan alleen als de tuinplanten tijdig gesnoeid worden en het onkruid weggehouden wordt uit de borders. De tuin dient hiervoor regelmatig aandacht te krijgen om in een goede conditie te blijven. Gebeurt dit niet, dan klopt het tuinontwerp niet meer en ontstaat er onrust. Een goed onderhouden tuin geeft de bezoeker juist de kans om zich te ontspannen, zonder dat het gevoel ontstaat dat er nog van alles gedaan moet worden.

Op het gebied van tuinonderhoud bieden wij u het volgende aan:


tuinonderhoud
tuinonderhoud
tuinonderhoud
tuinonderhoud
tuinonderhoud

Gras en Groen Hoveniers bespaart u kostbare tijd

Na een drukke werkdag of volle werkweek hebt u mogelijk weinig energie of interesse om ook nog hard aan het werk te gaan in de tuin. Toch is dit noodzakelijk om ontspannen in de tuin te kunnen zitten. Eventjes wat kleine takjes wegsnoeien of onkruid plukken is misschien nog niet zo’n probleem. De beuken-, taxus- of buxushaag is al een ander verhaal.

Gras en Groen Hoveniers kan dit tuinonderhoud voor u uitvoeren. Rekening houden met het tuinontwerp zorgen onze ervaren hoveniers ervoor dat uw tuin er weer pico bello bijstaat. Dat hoeft niet te betekenen dat wij al het tuinonderhoud uitvoeren, maar net de meest tijdrovende zaken kunnen het weekend voor u net iets fijner maken.

Tuinonderhoud op maat voor uw tuin

Naast het onderhouden van een tuin moet de tuin zich kunnen ontwikkelen. Bomen en struiken worden elk jaar groter en hebben begeleiding nodig om uit te groeien tot volwassen exemplaren. Een strak geschoren haag als achtergrond van de nieuwe border zorgt voor een mooi effect. Alle onderhoudshandelingen hebben direct invloed op het beeld van uw tuin. Hierin zult u zelf een keuze moeten maken: een heel nette tuin met strakke kantjes of juist een tuin met een natuurlijke uitstraling. De keuze is aan u.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Vlijmen

Cas Nuy


5

"Uitstekend werk van Gras en Groen. Zowel het resultaat als de uitvoering was uitstekend."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Hoe gaat Gras en Groen te werk?

Veel werkzaamheden zijn ontzettend vanzelfsprekend. Wanneer onze hoveniers uw tuin bezoeken, zien zij direct welke werkzaamheden in uw tuin uitgevoerd moeten worden. In dat geval volstaat een simpel telefoontje of een e-mail om een afspraak te maken.

Toch kunnen wij ons voorstellen dat u het tuinonderhoud vooraf even wilt doorspreken. Zijn er nog planten die u verzet wilt hebben of zijn er plantvakken die zich slecht ontwikkelen? In dat geval komen wij vooraf langs of zorgen we dat we wat extra tijd reserveren om voorafgaand aan het werk deze zaken te bespreken.

Vrijblijvend advies bij u thuis

Naast het uitvoeren van incidentele werkzaamheden in uw tuin kunt u ons ook benaderen voor een vrijblijvend advies over het periodieke onderhoud van uw tuin. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden in uw tuin te bekijken en te bespreken. Door het tuinonderhoud periodiek uit te laten voeren staat uw tuin er het hele jaar door verzorgd bij. Dat geeft rust en zorgt ervoor dat u buiten kunt genieten van uw vrije tijd!

Berghem Best Cromvoirt
Den Bosch Den Dungen Drunen
Empel Engelen Heesch
Helvoirt Oss Rosmalen
Schijndel Sint-Michielsgestel Tilburg
Waalwijk Vlijmen Vught

Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!