Tuinonderhoud voor zakelijke klanten

Een goede eerste indruk kunt u maar één keer maken. De bedrijfstuin is één van de zaken waarmee u een goede eerste indruk kan maken. Nieuwe klanten die een bezoek brengen aan uw bedrijf zien graag dat het bedrijf goed georganiseerd en net onderhouden is. De bedrijfstuin maakt hier onderdeel van uit. Tuinonderhoud is dus noodzakelijk om een goede indruk te maken op potentiële klanten.

Wanneer het periodiek tuinonderhoud door Gras en Groen wordt uitgevoerd hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. De hagen zijn netjes gesnoeid en het onkruid en zwerfafval zijn nergens meer te bekennen. Doordat wij het tuinonderhoud periodiek komen uitvoeren, heeft u hier geen omkijken meer naar.

Wat kan Gras en Groen Hoveniers voor u betekenen?


Tuinonderhoud zakelijk
Tuinonderhoud zakelijk
Tuinonderhoud zakelijk
Tuinonderhoud zakelijk
Tuinonderhoud zakelijk

Waarom het zakelijk tuinonderhoud door Gras en Groen laten uitvoeren?

Gras en Groen Hoveniers werkt met vaste ploegen die elke dag met tuinonderhoud bezig zijn. Daardoor verstaan zij als geen ander hun vak en weten ook wat de klant graag wil zien. Op een efficiënte en georganiseerde wijze voeren zij het tuinonderhoud uit en zijn u en uw medewerkers zo min mogelijk tot last. Als zij klaar zijn, wordt alles netjes opgeruimd en zijn er geen sporen meer te vinden die terug te leiden zijn naar Gras en Groen.

Daarnaast biedt Gras en Groen nog meer voordelen:Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinonderhoud Den Bosch

Harrie Jansen


5

"Volgend jaar maken we graag weer een afspraak."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Bent u benieuwd naar onze diensten?

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, dan komen wij graag langs voor een vrijblijvende afspraak. Op basis van het groen rondom uw pand en uw wensen brengen wij een scherpe offerte uit voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Indien u hier akkoord op geeft, plannen wij de werkzaamheden zo snel mogelijk in. Ook uw bedrijfstuin is bij Gras en Groen in goede handen! Maak direct online een afspraak of neem contact op met ons kantoor!


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!