Tuinontwerp Den Bosch

Het tuinontwerp voor uw tuin in Den Bosch

Is uw tuin in Den Bosch toe aan een verandering? Dit begint uiteraard met het maken van een tuinontwerp. Gras en Groen Hoveniers ontwerpt en realiseert sfeervolle tuinontwerpen voor ieder budget. Samen met u maakt onze tuinarchitect een mooi ontwerp dat uitvoerbaar is in uw tuin in Den Bosch. Centraal bij het ontwerp staan uw wensen. Het is voor ons tenslotte belangrijk dat u uw droomtuin krijgt! Tijdens het ontwerp houden wij uiteraard rekening met de mogelijkheden en beperkingen van uw tuin.

Belangrijke elementen in onze tuinontwerpen:

 1. Blikvangers
 2. Verschillende ruimtes maken
 3. Licht en schaduw
 4. Tuinstijlen
 5. De juiste verhoudingen in uw tuin
 6. Harde materialen

hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier-den-bosch-4

Gras en Groen Hoveniers komt vrijblijvend in Den Bosch langs!

Mocht u uw tuin willen veranderen, dan komen wij graag geheel vrijblijvend bij u thuis. Wij komen graag met u en uw tuin kennismaken. Tijdens onze afspraak kunnen wij u uitleg geven over ons bedrijf en onze werkwijze. Bovendien kunnen wij ons dan alvast een beeld vormen van uw tuin en de mogelijkheden die uw tuin biedt.

Mogelijke tuinstijlen

Om eenheid en sfeer te creëren in de tuin maakt onze tuinarchitect gebruik van verschillende tuinstijlen. Elke tuinstijl heeft zijn eigen kenmerken die er voor zorgen dat de tuin één geheel vormt. Gras en Groen legt onder andere tuinen aan met de stijl van een stadstuin, gezinstuin, moderne tuin of een landelijke tuin.

Kosten Tuinontwerp

De kosten voor uw tuinontwerp zijn afhankelijk van de grootte van uw kavel in Den Bosch. De kosten van onze tuinontwerpen liggen tussen € 200,- en € 400,-. Voordat het ontwerp gemaakt wordt, geven wij de definitieve kosten aan u door. Een grove schets van de tuin is natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor zullen uiteraard geen kosten in rekening worden gebracht.

Digitaal tuinontwerp

Het tuinontwerp voor uw tuin in Den Bosch wordt digitaal gemaakt. Daardoor kunt u uw tuin vanuit alle hoeken bekijken en kunt u zich een heel goed beeld vormen bij het eindresultaat. Uiteraard ontvangt u het tuinontwerp compleet met een beplantingsplan ook digitaal van ons via de mail!

Gratis tuinontwerp

Indien Gras en Groen Hoveniers het tuinontwerp bij u in Den Bosch mag realiseren, vervallen de kosten voor het ontwerp en is uw tuinontwerp dus gratis. Wilt u een beeld krijgen bij de verschillende tuinontwerpen? Bekijk dan de voorbeelden tuinontwerp op onze website. Bij de afgeronde projecten vindt u de bij het tuinaanleg afgeronde projecten van de afgelopen jaren.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Oss

Theo en Trudie Geijsberts


5

"Er is netjes en vooral ook hárd gewerkt en het resultaat is prachtig. Bedankt!"

Lees verder
Overzicht

Afgeronde projecten in Den Bosch

Gras en Groen Hoveniers vindt het belangrijk dat u zich een duidelijk beeld kunt vormen bij de werkzaamheden die onze medewerkers uit kunnen voeren. Speciaal daarvoor zijn er op de website afgeronde projecten. Hier laten wij zo goed mogelijk zien hoe onze hoveniers een tuin aanleggen. De projecten zijn onderverdeeld in verschillende tuinstijlen, zo kunt u kijken wat voor type tuin aansluit bij uw wensen.

Wat hebben wij gedaan bij onderstaand project?

Wanneer Gras en Groen een opdracht heeft gekregen van een klant, wordt er een tuinontwerp gemaakt alvorens de werkzaamheden worden uitgevoerd. Het digitaal uitgewerkte tuinontwerp voor deze klant in Den Bosch werd in de praktijk tot in detail nageleefd. Over elk element en elke plant was goed nagedacht. Het resultaat werd een tuin waarin alles op zijn plaats valt, de paarse lavendel zorgt in combinatie met de grijze maairanden voor een strak ogend gazon.

Waar onze hoveniers rekening mee hebben gehouden, bij het maken van het tuinontwerp:

De hoveniers hebben het tuinontwerp meegenomen naar Den Bosch, zodat ze te allen tijde terug konden pakken op het zorgvuldig uitgewerkte idee.


Afgeronde projecten in Den Bosch

 • Moderne tuin Den Bosch
 • Moderne tuin Den Bosch
 • Moderne tuin Den Bosch
 • Moderne tuin Den Bosch
 • Moderne tuin Den Bosch
 • Moderne tuin Den Bosch
 • Moderne tuin Den Bosch
 • Moderne tuin Den Bosch
 • Moderne tuin Den Bosch
 • Moderne tuin Den Bosch
 • Moderne tuin Den Bosch
 • Moderne tuin Den Bosch

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!