Partners en toeleveranciers

Bij Gras en Groen Hoveniers is uw tuin in goede handen! Dit maken wij waar door te werken in teams met vakbekwame hoveniers, maar zeker ook met betrouwbare leveranciers. Dankzij betrouwbare leveringen, kwalitatief hoogwaardige producten en de overdracht van kennis zijn de leveranciers een toegevoegde waarde voor Gras en Groen Hoveniers en zijn klanten.


leveranciers gras en groen
leveranciers gras en groen
leveranciers gras en groen
leveranciers gras en groen
leveranciers gras en groen

Adezz

Adezz is producent van hoogwaardige tuinproducten die een meerwaarde vormen in het tuinontwerp en de beleving van uw tuin. Veelal werken wij met Corten-staal, maar evengoed kunnen producten van polyester of aluminium gevormd worden. Adezz levert maatwerk op het gebied van plantenbakken, waterelementen, haarden en kantopsluiting.

Lees meer over Adezz.

Swanenberg Sierbestrating

In vrijwel elke nieuw aan te leggen tuin is sierbestrating onmisbaar. Bij Swanenberg vindt u gegarandeerd de tegel of het klinkertje dan aansluit bij uw wensen. Gras en Groen Hoveniers durft u dan ook blindelings door te verwijzen naar deze leverancier van sierbestrating.

Lees meer over Swanenberg

ECOstyle

Al meer dan 50 jaar levert ECOstyle natuurlijke en ecologisch verantwoorde producten. Deze zorgen voor een natuurlijke balans in uw tuin. Sinds enkele jaren is Ecostyle de vaste leverancier van meststoffen die wij toepassen bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Gegarandeerd dat de meststoffen voor een lange termijn een zeer positieve uitwerking hebben op de beplanting in uw tuin!

Lees meer over ECOstyle

In-Lite

In-Lite ontwerpt, produceert en verkoopt toonaangevende LED-buitenverlichting. Met de lampen uit het assortiment kan elke tuin sfeervol verlicht worden!

Lees meer over In-Lite

 Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Best

Thymen Vertelman


5

"Hele goede ervaringen gehad met de aanleg van onze achtertuin."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Ook te bezichtigen of te koop bij Gras en Groen

Een groot aantal van de producten is ook bij Gras en Groen te bezichtigen in de showtuin. Bestratingsmaterialen zijn toegepast in de diverse modeltuinen en liggen bovendien in rekken tentoongesteld. Mocht u hier een keuze kunnen maken, dan nemen wij de bestelling direct met u op. In de modeltuinen zijn ook de nodige producten van Adezz gebruikt. Dit zijn zowel op maat gemaakte producten als bloembakken, kachels en een vijverbak die uit een catalogus komen. U kunt deze catalogus inzien in de showroom en het product van uw keuze direct bestellen.


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!