Laat u inspireren in de showtuin!

Heeft u plannen om zaken in uw tuin aan te passen of bent u van plan uw tuin volledig (op)nieuw aan te leggen? U kunt dan natuurlijk al direct de hulp van een tuinontwerper inroepen, maar misschien vindt u het ook leuk om hier zelf over na te denken. U kunt op verschillende manieren ideeën opdoen voor uw tuin. Vakbladen, inspirerende websites en natuurlijk pinterest zijn uitstekende mediums om inspiratie op te doen voor uw tuin.

Begin 2018 heeft Gras en Groen speciaal hiervoor de showtuin opnieuw aangelegd. Waar in het verleden de nadruk lag op producten die wij verkopen is dit nu compleet anders. In vijf verschillende modeltuinen laat Gras en Groen u mogelijkheden zien voor uw tuin.

Showtuinen in verschillende tuinstijlen

Rondom het bedrijfspand heeft Gras en Groen ruim 1000 vierkante meter buitenruimte. Deze ruimte wordt optimaal benut om u te inspireren voor de aanleg van uw tuin. Van verschillende soorten beplanting in de borders tot legverbanden en zelfs geheel afwijkende tuinstijlen zijn er te bezichtigen. De volgende tuinen zijn te bekijken in de showtuin:


modeltuin showtuin hoveniersbedrijf
modeltuin showtuin hoveniersbedrijf
modeltuin showtuin hoveniersbedrijf
modeltuin showtuin hoveniersbedrijf
modeltuin showtuin hoveniersbedrijf

Grote verscheidenheid aan producten

In de modeltuinen maken we gebruik van veel verschillende producten. Dit is voor een groot deel beplanting, maar ook sierbestrating en tuinafscheidingen zijn er in diverse vormen te bekijken. Met een enig inbeeldingsvermogen kunt u al combinerend uw nieuwe tuin samenstellen!

Ruime keuze aan sierbestrating

Sierbestrating is altijd een belangrijk onderdeel van de tuinaanleg. Het zorgt voor de harde lijnen in de tuin en geeft mogelijkheden om een fraai terras te vormen. Hoewel het niet de overhand moet krijgen, zowel qua oppervlak als nadruk, ligt het voor de hand om te beginnen met het uitzoeken van het gewenste steentje of tegeltje.

Naast de toepassing in de verschillende tuinen staan er ook rekken waarop de diverse bestratingsmaterialen te vergelijken zijn. Het leuke is dat u in de tuinen direct de legwijze en legverbanden ziet. Zo kunt u zich alvast een goede voorstelling maken bij de situatie in uw toekomstige tuin.

Voorbeeld overkappingen

Het tuinseizoen in Nederland is relatief kort en dan bent u ook nog eens afhankelijk van het weer. Met een houten overkapping heeft u de mogelijkheid het seizoen te verlengen. Een beschutte plek, een afdak en de mogelijkheid om de ruimte te verwarmen met een terrasverwarmer zorgen ervoor dat u zelfs bijna het hele jaar buiten kunt zitten!

Het plaatsen van houten overkappingen kan een onderdeel zijn van de complete tuinaanleg. Sinds de verbouwing van de showtuin bieden wij dit echter ook aan als een los onderdeel. Hiervoor is een speciale website gemaakt en om deze reden hebben we ook vier verschillende houten overkappingen in de showtuin geplaatst.

Volledige kunstgras assortiment in de buitenlucht

Gras en Groen Kunstgras richt zich op het aanleggen van kunstgras. Bij het maken van een keuze voor een type kunstgras is het wel zo prettig om de soorten in de buitenlucht te kunnen bekijken. Dit kan in het achterste gedeelte van de showtuin. Daar liggen alle 9 soorten vlak langs elkaar. Een betere plek om kunstgras te vergelijken is er niet!

Meest gekozen schuttingen

Wilt u rondom uw tuin een nieuwe afscheiding plaatsen? In de showtuin zijn ook daarvan diverse voorbeelden te bewonderen. Schuttingen, hagen en hekwerken zijn toegepast rondom en in de showtuin. Daarnaast is er bij de aanleg van de tuin natuurlijk ook altijd maatwerk uit te voeren voor specifieke wensen. Inspiratie daarvoor vindt u wellicht in de uitgebreide catalogus die in de showroom te vinden is. 

Bijzondere elementen

Naast alle veelvoorkomende producten en werkzaamheden hebben we ook enkele bijzondere elementen toegepast. Dit spreekt tot de verbeelding en geeft uw tuin wellicht net dat beetje extra!Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Tilburg

Joop Jansen


5

"Wij zijn uiterst tevreden over de vakkundige aanleg van onze nieuwe achtertuin."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Wanneer zijn wij open?

Vanaf het begin van het voorjaar tot laat in de herfst zijn wij maandag tot en met zaterdag geopend voor bezoek. U bent uiteraard van harte welkom en u hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Heeft u liever een oriënterend gesprek met de tuinontwerper van Gras en Groen? Dan is het wel handig om een afspraak te maken. U weet dan zeker dat hij aanwezig is en tijd voor u heeft.

Openingstijden van de showtuin

Maandag t/m woensdag Op afspraak    
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 15:00
Zondag Gesloten

Bekijk hier de locatie in Google maps.


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!