Tuinarchitect

Bij Gras en Groen Hoveniers zijn we ervan overtuigd: een mooie tuin begint met een goed tuinontwerp. Het ontwerp vormt de basis voor uw nieuwe tuin. Het ontwerpen van een tuin is een creatief proces, waarbij tuinarchitect Jasper Brands samen met u intensief overleg heeft om uw ideeën en wensen goed te vertalen.

Ontwerp en aanleg in één hand

Jasper Brands is vertrouwd met een breed scala tuinstijlen, van compacte stadstuinen tot luxe villatuinen. Hij is als tuinarchitect en tuinontwerper altijd op zoek om vernieuwende concepten door te voeren in zijn ontwerpfilosofie en laat mensen zien wat er allemaal mogelijk is in een grote tuin of juist in een hele kleine stadstuin. De uitvoering van de tuinontwerpen staan altijd onder begeleiding van Jasper.


tuinarchitect
tuinarchitect
tuinarchitect
tuinarchitect
tuinarchitect

Streven naar perfectie

Het tuinontwerp is zelden in één keer perfect. Nadat onze tuinarchitect het ontwerp voor de eerste keer op papier heeft gezet, komt hij nogmaals bij u thuis langs. Hij legt dan het tuinontwerp aan u uit en spreekt het tot op detailniveau met u door.

Uw wens als uitgangspunt

Uw wensen staan altijd centraal; de tuinarchitect zorgt dat deze een passend geheel vormen. Borders worden ingevuld op basis van uw wensen met betrekking tot onderhoud, kleur en bloeiperiode. Het is altijd mogelijk tuinplanten te vinden die voldoen aan uw wat u wilt. De beplanting wordt ingetekend in het beplantingsplan. Door het plan krijgt u een levensecht beeld bij de kleuren, grootte van de plant en de plaats die de planten innemen in de tuin.

Laat uzelf verrassen

Gras en Groen Hoveniers is in staat u te verrassen. Uw eigen kijk op de tuin wordt wellicht vertroebeld door de contouren van uw huidige tuin. Als u ons de vrije hand geeft, kan dit wellicht heel positief en verfrissend werken. Inspiraties uit voorgaande tuinen, vakbladen en beurzen hebben al vaker tot unieke projecten geleid.

Kosten tuinarchitect

De kosten van een tuinontwerp zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin. Voordat het ontwerp gemaakt wordt, geven wij de definitieve kosten aan u door. Een grove schets van de tuin is natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor brengen we uiteraard geen kosten in rekening. Mag Gras en Groen Hoveniers uw tuinontwerp realiseren, dan vervallen de kosten van de tuinarchitect en is uw tuinontwerp gratis.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Rosmalen

Frans Verhoeven


5

"Top service, goed gekwalificeerd personeel!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

De tuinvisie van tuinarchitect Jasper Brands

De tuin is een centraal rustpunt in uw drukke bestaan. Om uw tuin tot een rustpunt te maken dient deze in harmonie te zijn met uw wensen, uw woning en de omgeving. Bij het ontwerpen van de tuin zijn dit de drie belangrijkste punten van aandacht. Tijdens het bezoek aan uw tuin luister ik altijd zo goed mogelijk om uw wensen te kunnen vertalen naar een passend tuinontwerp. Uw eigen blik kan echter vertroebeld zijn door een bepaald beeld bij de indeling van uw tuin. Ik probeer daarom ook altijd te kijken naar bijvoorbeeld het lijnenspel dat voortkomt uit de vorm van uw woning.

Daarnaast vind ik het persoonlijk erg belangrijk dat de tuin ook echt een tuin is. Bloeiende borders hebben u veel meer te bieden dan alleen onderhoud. De sfeer die tuinplanten oproepen in de tuin is op geen enkele andere wijze te bereiken. Bovendien vervullen tuinen een zeer belangrijke functie. Alle tuinen in uw straat, wijk, dorp of stad vormen een uniek ecosysteem. Bloeiende planten trekken bijen en vlinders aan en later zullen de zaden vogels naar uw tuin trekken. Het verharden van tuinen zorgt ervoor dat regenwater niet kan wegzakken in uw borders en vergroot de druk op de riolering bij tropische regenbuien. Het groen in uw tuin vervult dus een zeer belangrijke rol!


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!