Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u het antwoord op de 5 meestgestelde vragen. Staat uw vraag en antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Komen jullie vooraf de werkzaamheden bekijken?

Voordat wij een offerte uitbrengen voor de aanleg van uw tuin of het uitvoeren van tuinonderhoud maken wij altijd een afspraak bij u thuis. Dit doen wij voor een eerste kennismaking en om de werkzaamheden te bespreken en te bekijken. Als u uw gegevens achterlaat via het contactformulier nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Binnen welke termijn kan G&G de werkzaamheden uitvoeren?

Nadat wij een akkoord hebben ontvangen op de uitgebrachte offerte plannen wij de werkzaamheden in. Tuinonderhoud kunnen wij altijd binnen 14 dagen komen uitvoeren. Voor de complete aanleg van de tuin hebben wij vaak iets langer nodig. Wij zijn hierin vaak ook afhankelijk van de te bestellen materialen en het plaatsen van containers.

Wat zijn de kosten voor een tuinontwerp?

De kosten voor een tuinontwerp zijn afhankelijk van de grootte van de aan te leggen tuin. Aan de hand van de omvang van de opdracht geven wij u vooraf aan welke kosten het ontwerp van uw tuin met zich meebrengt. Het eerste gesprek is ten allen tijde vrijblijvend. Wanneer wij het tuinontwerp ook in de praktijk tot uitvoering mogen brengen komen de kosten voor het tuinontwerp te vervallen.

Wat is de werkwijze van Gras en Groen Hoveniers?

De werkwijze van Gras en Groen is te volgen via een stappenplan:

  1. Eerste kennismaking
  2. Uw wensen bespreken
  3. Inventariseren en inmeten werkzaamheden
  4. Uitbrengen en bespreken offerte
  5. Uitvoeren van de opdracht

Wat houdt de garantie die jullie bieden in?

Op alle geleverde producten en werkzaamheden ontvangt u van ons garantie. Op natuurlijke producten zoals graszoden en beplanting ontvangt u 3 maanden garantie. Op verhardingen en houtwerk ontvangt u een jaar garantie. Als er schade is aan de tuin buiten uw toedoen om komen wij de schade kosteloos repareren.
Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!