Bedrijfsvideo's

Om u te informeren over de werkzaamheden en werkwijze van Gras en Groen Hoveniers hebben we enkele video's gemaakt. Hierin laten we de aanleg van een complete tuin zien. Daarnaast hebben we enkele specialisaties. Ook deze hebben wij in beeld gebracht om u een goed idee te geven van de wijze waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd.

 

Tuinaanleg moderne gezinstuin Den Bosch

Gras en Groen Hoveniers neemt het volledige proces van de tuin in uitvoering. Vanaf het maken van een tuinontwerp tot en met het tuinonderhoud. Bij deze moderne gezinstuin in Den Bosch hebben we de werkzaamheden die we hebben uitgevoerd in beeld gebracht. Zo kunt u ook zien op welke wijze wij de tuinaanleg verzorgen.


hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier-den-bosch-4

Montage houten overkapping

Houten overkappingen zijn razend populair. De luxe om tot in de late uurtje warm en droog buiten te kunnen zitten spreekt veel mensen aan. Gras en Groen Hoveniers verzorgd de bouwtechnische tekening en de montage van de houten overkapping in de tuin. Verschillende modellen zijn ook in de showtuin van Gras en Groen te bezichtigen.

Keramisch terras aanleggen

Naast de complete tuinaanleg is Gras en Groen Hoveniers ook uw partij voor de aanleg van onderdelen van de tuinaanleg. De aanleg van keramische buitentegels is één van de specialisaties van Gras en Groen Hoveniers. Op vakkundige wijze wordt het keramische terras aangelegd. In onderstaande video ziet u op welke wijze dit wordt gedaan!

Composiet vlonder plaatsen Den Bosch

Op een dakterras kan geen complete tuin aangelegd worden. Toch kan deze buitenruimte zo benut worden dat deze volledig functoneel te gebruiken is. Door een composiet dakterras aan te leggen is de verharding onderhoudsvrij en kan er op elke gewenste pek iets geplaatst worden. Zo is er ruimte ontstaan voor een terras, bloembakken en een bubbelbad. Bekijk hieronder op welke wijze dit dakterras is aangelegd.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Oss

Familie van den Boomen


5

"Geleverd wat ze beloofd hebben!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Graszoden leggen, hoe gaat het in zijn werk?

Bent u benieuwd naar hoe onze medewerkers graszoden leggen? In onderstaande video ziet u stap voor stap hoe het oude gazon wordt verwijderd en vervolgens verse graszoden worden gelegd. U krijgt daarbij een perfect beeld van onze werkzaamheden.

Gras en Groen Kunstgras, kunstgras laten leggen.

Naast het leggen van graszoden zijn er dagelijks ook medewerkers op pad om kunstgras te leggen. In onderstaande video kunt u zien op welke wijze een kunstgras gazon wordt aangelegd. Kunstgras is ideaal voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

 

Gras en Groen Schuttingen, schutting laten plaatsen

Het plaatsen van schuttingen is de nieuwste stap die Gras en Groen heeft gezet. Dankzij de vakkennis van het hoveniersbedrijf is dit een klus waar onze medewerkers hun hand niet voor omdraaien. Bekijk hoe zij nauwkeurig een schutting plaatsen.

 


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!