Hovenier Eindhoven

Gras en Groen Hoveniers uit Den Bosch is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf dat vakwerk aflevert. Het hoveniersbedrijf kan uw tuinaanleg of tuinrenovatie van begin tot eind volledig voor u in Eindhoven verzorgen. Onze dienstverlening richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Enkele speerpunten van Gras en Groen Hoveniers zijn:

Tuinontwerp Eindhoven

De aanleg of renovatie van uw tuin in Eindhoven begint met een mooi en creatief tuinontwerp. Gras en Groen Hoveniers heeft een tuinarchitect in dienst die voor u een 3d tuinontwerp kan verzorgen. Dankzij het tuinontwerp kunt u een duidelijk beeld krijgen hoe uw droomtuin en uit komt te zien. Bij het tuinontwerp zijn elementen zoals blikvangers, licht en schaduw en de juiste tuinstijl die aansluit bij uw woning en wensen van groot belang. Dit zorgt ervoor dat uw tuin de juiste sfeer krijgt en dit brengt een bepaalde rust met zich mee.


hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch
hovenier hoveniersbedrijf Den Bosch

Tuinaanleg Eindhoven

Het tuinontwerp vormt het uitgangspunt voor de aanleg van uw tuin. Zoals gezegd kan dit ontwerp door onze tuinarchitect verzorgd worden, wij kunnen echter ook uw eigen tuinontwerp in uw tuin uitvoeren. Tijdens de aanleg van uw tuin werken de hoveniers van Gras en Groen met hun eigen materialen en gereedschappen. De materialen die worden gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit, daardoor bent u ervan verzekerd van een duurzaam karakter. De, in overeenstemming met u, gekozen materialen worden door onze ervaren hoveniers met de grootste zorg behandeld. U krijgt daardoor een perfect aangelegde tuin in Eindhoven waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Gras en Groen Hoveniers 100% klanttevredenheidsgarantie

 1. 10 jaar garantie op uw kunstgras.
 2. 3 maanden garantie op het leggen van graszoden.
 3. Op uw bestrating krijgt u 1 jaar garantie op verzakkingen.
 4. Planten en bloemen in uw tuin hebben 1 seizoen garantie.
 5. 10 jaar garantie op uw schutting.

Kunstgras leggen in Eindhoven

Kunstgras kent een toenemende populariteit voor toepassingen in de tuin. Met name in kleinere of gezinstuinen wordt er door veel klanten om kunstgras gevraagd. Het is een ideale vervanger van graszoden doordat het geen sporen van slijtage of kale plekken gaat vertonen. Een natuurlijk gazon in de schaduw is nooit een succes en spelende kinderen lopen het gras al snel kapot. Bijkomend voordeel van kunstgras is dat er geen viezigheid vanaf komt dat mee naar binnen wordt gelopen. Gras en Groen Hoveniers legt kunstgras dat in Nederland is geproduceerd uit eigen voorraad. Een opdracht voor het leggen van kunstgras kunnen wij dan ook altijd binnen 14 dagen uitvoeren.

Tuinafscheidingen in Eindhoven

Een belangrijk onderdeel van uw tuin in Eindhoven is de tuinafscheiding. Deze vormt een fysieke afscheiding van uw tuin en geeft u privacy en een veilig gevoel. Gras en Groen Hoveniers kan allerlei verschillende soorten tuinafscheidingen bij u leveren en plaatsen. Onderstaande producten kunt u tevens terug vinden in onze showtuin.

Specialisaties

Naast bovengenoemde werkzaamheden die ons bedrijf kan uitvoeren hebben onze hoveniers nog meer specialisaties. Deze zijn op de website terug te vinden op de gelijknamige pagina. Hieronder vindt u een opsomming van de overige specialisaties van onze hoveniers:

 Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Rosmalen

Peter de Leeuw


5

"De afspraak was zo gemaakt en ze kwamen mooi op tijd"

Lees verder
Overzicht

Afgeronde projecten in Eindhoven

Gras en Groen Hoveniers vindt het belangrijk dat u zich een duidelijk beeld kunt vormen bij de werkzaamheden die onze medewerkers uit kunnen voeren. Speciaal daarvoor zijn er op de website afgeronde projecten. Hier laten wij zo goed mogelijk zien hoe onze hoveniers een tuin aanleggen. De projecten zijn onderverdeeld in verschillende tuinstijlen, zo kunt u kijken wat voor type tuin aansluit bij uw wensen.

Wat hebben wij gedaan bij onderstaand project?

Kort na de oplevering van dit nieuwbouwhuis in Eindhoven, kreeg onze hovenier de opdracht om de aanleg van de terrassen en de achtertuin te verzorgen. De hovenier heeft niet alleen een mooi nieuw gazon aangelegd, maar de tuin is ook bestraat met een groot terras.

Als blikvanger in deze tuin is gekozen voor een winterlinde, die zal uitgroeien tot een forse boom met de nodige schaduwmogelijkheden. Onze hovenier heeft bij de aanleg van deze tuin in Eindhoven daarom rekening gehouden met de lichtinval en de schaduwvorming. De klant is zeer tevreden met het eindresultaat.


Afgeronde projecten in Eindhoven

 • Engelse tuin Eindhoven
 • Engelse tuin Eindhoven
 • Engelse tuin Eindhoven
 • Engelse tuin Eindhoven
 • Engelse tuin Eindhoven
 • Engelse tuin Eindhoven
 • Engelse tuin Eindhoven
 • Engelse tuin Eindhoven
 • Engelse tuin Eindhoven
 • Engelse tuin Eindhoven
 • Engelse tuin Eindhoven
 • Engelse tuin Eindhoven

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!