Tuinonderhoud

Help, het tuinonderhoud wordt mij teveel

Geplaatst: 08/08/2017 Aangepast: 03/09/2020

Na een lange rit vanaf je vakantieadres ben je eindelijk weer thuis. Eerste werk maar eens kijken hoe de tuin erbij staat! De eerste indruk na het openen van je achterdeur is overweldigend. De tuin is nog nooit zo groen geweest, maar wat is de ruimte klein geworden. Ingrijpen is hard nodig, al is het niet bepaald de klus waar je direct na je vakantie op zit te wachten....

Waarom is het belangrijk nu te snoeien?

In augustus stopt de ongeremde groei bij tuinplanten. Langzaam aan zullen deze zich gaan voorbereiden op de rustfase in de winter. Dat is goed nieuws. Je hebt langdurig plezier van de snoeiwerkzaamheden die nu uitgevoerd. Hagen, heesters en bomen die terug in model gesnoeid worden geven een blijvend beeld tot na de winter!

Beplanting die buitenproportioneel groot wordt heeft enkele nadelige gevolgen. Het lijnenspel wordt verpest, tuinplanten komen in de verdrukking of worden volledig aan het zicht onttrokken. En het gazon niet te vergeten, gras dat volop in de schaduw ligt wordt er niet bepaald fraaier op!

Laat een hovenier het tuinonderhoud uitvoeren

Je vakantie zit erop en dus begint je normale werkweek weer. Je hebt eigenlijk helemaal geen tijd om deze inhaalslag in de tuin te maken. Daarbij komt al het snoeiafval, hoe krijg je dit in je GFT-kliko?

Gras en Groen Hoveniers biedt je een uitweg. Je kunt het tuinonderhoud, eenmalig of periodiek, laten uitvoeren. Een afspraak is binnen 5 minuten gemaakt en wij nemen je vervolgens al het werk uit handen. Je tuin ligt er weer netjes bij en het snoeiafval...dat voeren wij natuurlijk ook direct voor je af.

Voordelen Gras en Groen Hoveniers

  • Geen verplichting tot een abonnement
  • Werkzaamheden kunnen op korte termijn uitgevoerd worden
  • Er gaat geen kostbare vrije tijd verloren
  • Het snoeiafval wordt direct voor u afgevoerd
  • Je kunt na afloop van de werkzaamheden weer ontspannen in de tuin zitten

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Op deze website kun je een afspraak maken. Na het invullen van je gegevens nemen we binnen 24 uur contact met je op. We informeren je dan vrijblijvend over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Kies voor het gemak en geniet deze nazomer van een fraai onderhouden tuin!

Soortgelijke nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten