Tuinaanleg

Heeft u een prachtig tuinontwerp in uw bezit of heeft u dit samen met Gras en Groen Hoveniers gemaakt? Dan is het tijd om dit tot uitvoering te brengen en over te gaan tot tuinaanleg. Hoveniersbedrijf Gras en Groen uit Den Bosch kan de werkzaamheden in uw tuin uiteraard voor u tot uitvoering brengen. Graag licht ik aan u toe wat onze hoveniers voor u kunnen betekenen!

Voordelen Gras en Groen Hoveniers

Werkzaamheden tijdens de aanleg van uw tuin

Gras en Groen Hoveniers biedt een zeer breed scala aan diensten die uitgevoerd worden door echte vakmensen. De broers Jasper en Wouter Brands zijn zeer allround hovenier en meewerkend voorman. In de praktijk betekent dit dat de realisatie van tuinprojecten onder de begeleiding staat van deze vakmannen. Dit kan zijn de complete tuinaanleg, maar ook losse onderdelen zoals het vormen van bloembakken met cortenstaal of de aanleg van een keramisch terras.

Dagelijks zijn onze hoveniers werkzaam in Den Bosch, Rosmalen, Vught en Vlijmen aan de volgende onderdelen:


Tuinaanleg
Tuinaanleg
Tuinaanleg
Tuinaanleg
Tuinaanleg

Stappenplan bij de tuinaanleg door Gras en Groen Hoveniers

Kennismaking met de klant

U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek komen wij bij u thuis om de tuin te bekijken en uw wensen te bespreken. Middels een bezoek aan de showtuin bij ons bedrijfspand kunt u ook deze stap zetten. U kunt dan tevens zien voor welke kwaliteit Gras en Groen garant staat.

Ontwerpen van de tuin

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek besluit u of u uw tuin door Gras en Groen Hoveniers aan wilt laten leggen. Wij realiseren uw tuin aan de hand van een ontwerp van uzelf, of een tuinontwerp dat door ons of een tuinarchitect wordt aangeleverd.

Beplantingsplan voor de tuin

De eerste stap die leidt tot een geslaagde beplanting is het maken van een goed doordacht plan. Om tot een geslaagd beplantingsplan te komen is het handig een aantal stappen te volgen, of het nu gaat om een border op kleur, een beplanting voor potten, een eenjarig plantenperk of een heesterborder. Het is even puzzelen, maar uiteindelijk zult u veel plezier hebben van deze voorbereidingen.

Een duidelijke en specifieke offerte

Als het tuinontwerp volledig naar uw zin is, wordt een offerte gemaakt. In deze offerte wordt precies omschreven wat in de tuin gedaan gaat worden. Dit betreft grondwerk, graszoden leggen, vijver, keramisch terras, beplanting en tuin timmerwerken. Van ieder onderdeel worden de kosten beschreven. U krijgt een volledig overzicht van werkzaamheden en kosten. Het voordeel hiervan is dat u precies weet wat er gaat gebeuren in uw eigen tuin.

Een logische en haalbare planning bij de tuinaanleg

Wanneer u akkoord geeft voor de offerte wordt er met u samen een planning gemaakt voor de uitvoering van de werkzaamheden in uw tuin. Dankzij onze ervaring weten wij, mits het weer geen roet in het eten gooit en alle materialen voorradig zijn, onze planning altijd te halen.

De aanleg van de tuin

Onze enthousiaste en vakkundige medewerkers gaan in uw tuin aan het werk om het tuinontwerp tot leven te laten komen. Er wordt door onze medewerkers hard en met plezier gewerkt. U kunt bij ze terecht voor al uw vragen over de totstandkoming van uw nieuwe tuin, maar ook als u informatie wilt over het tuinonderhoud dat u te wachten staat!Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Engelen

Bunnik


5

"Keurig binnen de termijn en binnen budget."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Eventuele wijzigingen tijdens het aanleggen van de tuin

Tuinen aanleggen is een proces en een proces brengt verandering met zich mee. Mocht u tijdens de aanleg van uw tuin een verandering willen, dan kunt u dit te allen tijde overleggen met de medewerkers. Zij zullen de verandering naar uw wens uitvoeren.

Zet nu de eerste stap richting uw droomtuin

Voor het realiseren van uw droomtuin kunt u nu de eerste stap zetten. Dat doet u middels het plannen van een vrijblijvende afspraak. Binnen 24 uur neemt Gras en Groen Hoveniers contact met u op om de afspraak in te plannen. Na een kennismaking tussen u, onze hovenier en uw tuin kunt u binnen de afgesproken termijn een passend tuinontwerp met dito offerte verwachten!

Berghem Best Cromvoirt
Den Bosch Den Dungen Drunen
Empel Engelen Heesch
Helvoirt Oss Rosmalen
Schijndel Sint-Michielsgestel Tilburg
Waalwijk Vlijmen Vught

Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!