Gazon met zwembad en tuinstoelen

Tuinaanleg

Uw tuin laten aanleggen door vakkundige hoveniers

Op het moment dat u uw goedkeuring hebt gegeven aan het tuinontwerp kunnen wij aan de slag met de aanleg van uw tuin. De eerste fase van de tuinaanleg is het tuinontwerp. Dit kan door ons verzorgd worden, maar ook met een door uzelf geschetst plannetje. Als de tuin alleen hier en daar wat gerenoveerd of veranderd moet worden, is een ontwerp zelfs niet nodig. In dat geval wordt alles mondeling besproken. Ons vaste team met hoveniers zorgt er voor dat alle benodigde werkzaamheden professioneel worden uitgevoerd. Daarvoor beschikken wij over alle benodigde materialen en machines.

  • Tuinaanleg
  • Tuinaanleg

Stappenplan Gras en Groen Hoveniers


Kennismaking met de klant

U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek komen wij bij u thuis om de tuin te bekijken en uw wensen te bespreken.

Ontwerpen van de tuin

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek besluit u om uw tuin door Gras en Groen Hoveniers aan te laten leggen. Wij realiseren uw tuin aan de hand van een ontwerp van uzelf, of een tuinontwerp dat door ons of een tuinarchitect wordt aangeleverd.

Beplantingsplan voor de tuin

De eerste stap die leidt tot een geslaagde beplanting is het maken van een goed doordacht plan. Om tot een geslaagd beplantingsplan te komen is het handig een aantal stappen te volgen, of het nu gaat om een border op kleur, een beplanting voor potten, een eenjarige plantenperk of een heesterborder. Het is even puzzelen, maar uiteindelijk zult u veel plezier hebben van deze voorbereidingen.

Een duidelijke en specifieke offerte

Als het tuinontwerp volledig naar uw zin is, wordt er een offerte gemaakt. In deze offerte wordt precies omschreven wat er in de tuin gedaan gaat worden. Dit betreft grondwerk, bestrating, vijver, beplanting, gazon en overige zaken. Van ieder onderdeel worden de kosten beschreven. Er wordt u een volledig overzicht van werkzaamheden en kosten gepresenteerd. Het voordeel hiervan is dat u precies weet wat er gaat gebeuren in uw eigen tuin.

Een logische en haalbare planning

Wanneer u akkoord geeft voor de offerte wordt er met u samen een planning gemaakt voor de uitvoering van de werkzaamheden in uw tuin.

De aanleg van de tuin

Onze enthousiaste en vakkundige medewerkers gaan in uw tuin aan het werk om het tuinontwerp tot leven te laten komen. Er wordt door onze medewerkers hard en met plezier gewerkt. U kunt bij ze terecht voor al uw vragen over de totstandkoming van uw nieuwe tuin.

Eventuele wijzigingen tijdens het aanleggen van de tuin

Tuinen aanleggen is een proces en een proces brengt verandering met zich mee. Mocht u tijdens de aanleg van uw tuin een verandering willen, dan kunt u dit te allen tijde overleggen met de medewerkers in uw tuin. Onze medewerkers zullen de verandering naar uw wens uitvoeren.

  • Tuinaanleg
  • Tuinaanleg

Gras en Groen Hoveniers 100% klanttevredenheidsgarantie


Openingstijden van de showtuin

Maandag 08:00 uur - 18:00 uur
Dinsdag 08:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 08:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 08:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 08:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 08:00 uur - 16:00 uur


Adresgegegevens Gras en Groen Hoveniers:
Hedikhuizerweg 21
5222 BC Den Bosch
073-7200855
info@grasengroenhoveniers.nl


Voorbeelden waar wij een tuin hebben aangelegd

Offerte aanvraag

Vul uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

vraag offerte aan
Hovenier showtuin Den Bosch
Gras en Groen Hoveniers video's

Uw tuin in goede handen!

Kom gerust langs of
bel ons