Vakbekwaam hovenier

Bent u op zoek naar een hovenier voor het uitvoeren van werkzaamheden in uw tuin? Dan bent u bij Gras en Groen Hoveniers uit 's-Hertogenbosch aan het juiste adres. Onze vakbekwame hoveniers werken nauwkeurig en zijn erop gericht om u te ontzorgen en uw tuin in een perfecte staat op te leveren. 

De hovenier is een allround vakman die alle tuinwerkzaamheden kan uitvoeren. 

  • Grondwerkzaamheden
  • Aanplanten en onderhoud
  • Leggen van sierbestrating 
  • Plaatsen van tuinafscheidingen
  • Timmeren van houten bergingen en overkappingen.
Hovenier1 • Gras en Groen Hoveniers
Hovenier2 • Gras en Groen Hoveniers

Hoveniersbedrijf Gras en Groen

Wilt u uw bestaande tuin renoveren of uw tuin nieuw laten aanleggen, maar weet u nog niet exact hoe u hier invulling aan geeft? Gras en Groen Hoveniers heeft een eigen tuinontwerper in dienst. Tijdens een vrijblijvende afspraak komt hij bij u thuis langs om naar al uw wensen te luisteren, daarnaast zal hij u vertellen op welke wijze wij werken.

Heeft u een goed gevoel gekregen tijdens deze kennismaking? Dan kunnen wij een schets of ontwerp maken voor uw tuin. Dit blijven wij perfectioneren totdat u helemaal tevreden bent. Het tuinontwerp wordt vervolgens door onze hoveniers gerealiseerd. Gras en Groen Hoveniers, van ontwerp tot aanleg en het behoud ervan.

Werkgebied Gras en Groen Hoveniers

Gras en Groen Hoveniers is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Vanuit daar verzorgen wij het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud binnen een straal van circa 50 kilometer.

Een groot deel van het werkgebied beslaat de provincie Noord-Brabant, maar ook in Gelderland zijn we geregeld aan het werk.

Wilt u in contact komen met Gras en Groen Hoveniers? Maak dan gebruik van één van onderstaande mogelijkheden!