Moderne tuin

Privacy, weinig tuinonderhoud en strakke lijnen zijn de belangrijkste elementen in de moderne tuin. Moderne, strakke tuinen worden veelvuldig toegepast in nieuwbouwwoningen, maar kunnen ook een mooie klik hebben met gerestaureerde of uitgebouwde woningen.

Door gebruik te maken van afscheidingen in de tuin kunnen privacy en intimiteit worden gecreëerd. Deze afscheidingen kunnen bestaan uit een gepleisterde of gestucte muur. Dankzij deze bouwkundige elementen kunnen zithoekjes en verschillende kleuren en lijnen in de tuin worden gevormd.

Wat hoort er thuis in een moderne tuin?


Moderne tuin
Moderne tuin
Moderne tuin
Moderne tuin
Moderne tuin

Onderhoudsvriendelijk

Het dagelijks leven met de drukte van een baan, kinderen en huishouden neemt zeer veel tijd in beslag. Vrije tijd om ook nog eens in de tuin te steken is er vaak niet bij. Een gebrek aan kennis over met name het snoeien en bemesten speelt hier ook een rol in. Een onderhoudsvriendelijke tuin is dan ook vaak de wens.

Door tuinplanten te selecteren die weinig van u vragen qua tuinonderhoud kunt u toch genieten van een echte tuin. U kunt na de aanleg ook altijd bij ons informeren naar het tuinonderhoud. Wellicht dat het voor u fijn is als wij dit periodiek bij u uit komen voeren.Algemene actie Gras en Groen Hoveniers

Maak een vrijblijvende afspraak!

Referenties

Tuinaanleg Vlijmen

Raymond Post


5

"Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

De nieuwste tuintrends van 2020

Benieuwd naar de nieuwste tuintrends van 2020? Wij spreken de top 5 met je door en geven handige tips voor de inrichting van jouw tuin!

Lees verder
Overzicht

Grote tegels in moderne tuinen

De bestrating is een onmisbaar onderdeel in de moderne tuin. Door met grote tegels te werken worden grote vlakken zoals het terras snel vormgegeven. De grootte van de tegels is hierin enorm belangrijk; het lijnenspel in een strakke tuin heeft hier baat bij. Bovendien zorgen grote tegels voor weinig oneffenheden en wordt daarmee de juiste sfeer bereikt.

Gras en Groen Hoveniers legt uw moderne tuin aan

Met het digitale tuinontwerp dat wij van uw tuin kunnen maken, krijgt u direct een duidelijk beeld bij uw tuin. Doordat het digitaal is, zijn er diverse mogelijkheden met het ontwerp. Zo kunt u de tuin vanuit verschillende kanten 3D bekijken. De strakke lijnen die rekening houden met de contouren van uw woning komen zo duidelijk in beeld. Indien u contact met ons opneemt, komen wij op korte termijn bij u de mogelijkheden bespreken. Dit doen wij geheel vrijblijvend!


Communicatie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Heldere en prettige communicatie

Werkzaamheden Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Tevredenheidsgarantie Gras en Groen Hoveniers Den Bosch

100% tevredenheids- garantie

Gras en Groen

Het tuinontwerp vormt de basis van de aan te leggen tuin. Laat uw tuinwensen vertalen naar een exclusief en innovatief tuinontwerp in de gewenste tuinstijl. Maak nu een afspraak!

Lees meer
Gras en Groen

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de tuinaanleg bij u thuis komt verzorgen? Met oog voor kwaliteit en een lange levensduur leggen wij uw toekomstige tuin aan!

Lees meer
Gras en Groen

Tuinonderhoud is essentieel voor uw tuin. Zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuinen hebben aandacht nodig. Geen tijd of is het teveel werk? Laat het dan voor u uitvoeren!

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Maak een vrijblijvende afspraak!