Duurzame tuin

Moderne onderhoudsvriendelijke tuin in Den Bosch

Aangelegd op: 08/03/2016

Eind 2015 hebben we voor de eerste keer kennis gemaakt met Edith Grubben. Tijdens een vrijblijvend bezoek aan haar tuin heeft zij haar tuinwensen kenbaar gemaakt. In een openhartig gesprek vertelde zij dat meerdere bedrijven een tuin aan konden leggen maar dat ze vooral het vertrouwen wilde hebben in de service van het bedrijf.

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Jasper Brands kreeg al snel het vertrouwen en groen licht voor de uitvoering van het door hem gemaakte tuinontwerp. Strakke lijnen en veel verschillende materialen hebben tot een moderne en onderhoudsvriendelijke tuin geleid.

Bijzondere elementen in deze tuin die in het oog springen zijn in de eerste plaats de tuinkasten. Voor het verbergen van de kliko’s en het tuinmeubilair zijn deze speciaal op maat gemaakt. Functioneel en passend in de tuin. 

Ook de pergola van hardhout springt enorm in het oog. Als de planten zich verder ontwikkelen moeten de rozen en wilde wingerd de pergola groen aankleden. Op een zomerse dag kan er dan op het terras toch heerlijk in de schaduw gezeten worden!

Een laatste element wat eruit springt is de vlonder van composiet. Ideaal doordat het niet glad word en bovendien een lange levensduur heeft. Het zorgt voor het onderbreken van de sierbestrating en bakent het terras op een duidelijke manier af.

Soortgelijke projecten

Alle projecten