Moderne tuin

Moderne tuin rondom zwembad in Galder

Aangelegd op: 23/04/2018

@Droomhuis Galder, zo heet het Instagram profiel van de familie waarin de updates van de verbouwing werden gedeeld. En met recht! Een schitterende woning gelegen aan de rand van de bebouwde kom in het Brabantse Galder.

Lees meer informatie over dit project onder de foto's.

Gras en Groen Hoveniers heeft na het maken van een passend tuinontwerp ook de complete aanleg van de tuin verzorgd. Uitgezonderd de aanleg van het zwembad. Nadat dit was geplaatst zijn de hoveniers van Gras en Groen begonnen met dit grote project.

Vanuit de woning is een groot vlak verhard door middel van het leggen van tegels in het formaat 100 x 100 cm. Een specialistische klus die uitgevoerd is met behulp van een kraan. Bijzonder was het leggen van de zwembadrand met natuurstenen tegels. Mede dankzij de aankleding met de bloembakken van Adezz is er een hotelachtige sfeer ontstaan. Wie droomt er niet van zo’n zwembad in de tuin?

Verder naar achter is er in de tuin een groot gazon aangelegd met behulp van graszoden. Achterin de tuin is een verlaagd mini-hockeyveld aangelegd. Een perfecte plek om te oefenen voor de kinderen en op een veilige afstand van het zwembad.

Soortgelijke projecten

Alle projecten