Tuinhuis en overkapping

Houten overkapping met berging in Vlijmen

Aangelegd op: 16/04/2019

Wat voor type overkapping of tuinhuis zou u het liefste willen zien in een landelijke tuin? In Vlijmen kozen wij voor een douglas houten overkapping met zwarte, geïmpregneerde douglas delen.

Tuinhuis met overkapping in een landelijke tuinstijl

In Vlijmen heeft Gras en Groen, als onderdeel van de aanleg van de complete tuin, een overkapping geplaatst. Deze tuin heeft dankzij de fruitbomen en paden met oud gebakken waaltjes een landelijke sfeer. De wens was dan ook om de overkapping in dezelfde sfeer te brengen.

Dankzij de zwarte planken die horizontaal bevestigd zijn is dat uitstekend gelukt. U ziet dit namelijk ook vaak terug in boerderijen, met name in de kustgebieden van Nederland.

Voldoende opbergruimte

Bij deze klant in Vlijmen was er, net als bij veel huishoudens in Nederland, een gebrek aan de nodige opbergruimte. Het tuinhuis voorziet hierin en is bovendien dankzij de dubbele deur eenvoudig te bereiken.

In het tuinhuis is de bestrating doorgelegd waardoor er een net afgewerkte ruimte ontstaat waarin gereedschappen, tuinkussen en meubilair vochtvrij kan worden opgeborgen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gras en Groen is onderscheidend op het gebied van maatwerk, maar ook op het gebied van het compleet ontzorgen van de klant. Met het hoveniersbedrijf kunnen wij namelijk ook de aanleg van de complete tuin of aangrenzende delen verzorgen. U bent van harte welkom in de showtuin om een aantal gestandaardiseerde modellen te bekijken of het eerste contact te leggen. Een eerste contact kunt u ook leggen via het offerte formulier, wij nemen in dat geval contact met je op voor een vrijblijvend bezoek bij u thuis.

Soortgelijke projecten

Alle projecten